Problem nastao zbog droge

Dario Đorđević zvani Dekster, koji je uhapšen pre nekoliko dana u Beču velikoj akciji FBI, srpskih i austrijskih službi pre nekoliko godina sukobio se sa Lazarom Vukićevićem, navijačem Crvene zvezde za kog se sumnja da ga je klan Velje Nevolje zverski ubio u kući u Ritopeku. Dekster je inače pripadnik kavačkog klana, blizak prijatelj i saradnik uhapšenog Veljka Belivuka.

Kako saznajemo, Lazar Vukićević, jedna od žrtava Velje Nevolje i njegove desne ruke Marka Miljkovića - Mesara, čiji je DNK pronađen u kući strave u Ritopeku, prvi sukob je imao sa Deksterom.

- Prvo su se sukobili Đorđević i Vukićević. Problem je nastao oko droge. Đorđević je posle nahuškao i dogovorio sa Nikolom Vuševićem zvani Džoni, da ga ubije - kaže izvor Blica.

Prema dokazima koji su do sada pronađeni, a posebno zbog njegovih brojnih DNK tragova u kući i industrijskoj mašini za mlevenje mesa pronađenoj u tajnoj sobi u Ritopeku, policija veruje da je Vukićević brutalno mučen, pa ubijen i da iza toga stoji Belivukov klan.

Vukićević je kako se saznaje mučen najduže i najbrutalnije od svih ostalih žrtava klana. Zamerio se lično Belivuku i zbog toga je satima ili danima mučen, delovi tela su mu odsecani i iživljavanje je trajalo sve dok nije umro. 

Autor: Kurir.rs/Blic

#Ritopek

#UBISTVO

#velja nevolaj