Bez žena ne može ništa da prođe 😑

Da žene mogu da budu bitna karika u lancu koji obavlja neki posao dokazano je više puta. Zbog toga od ženske pomoći nisu bežali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Belivuk i Miljković sumnjiče se da su godinama činili najmonstruoznije zločine, a krili su se pod paravanom Partizanove navijačke frakcije Principi.

U sklopu velike istrage saslušane su i brojne žene, a među njima su starlete Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, kao i Milica Živanović, Mimi Oro.

- Istražitelji su od Veljine ljubavnice zaplenili 5 telefona, laptop računare i oni su poslati na veštačenje. Sumnja se da nije učestvovala u likvidacijama, ali da je imala veliku ulogu u prikrivanju novčanih tokova i pranju novca - kaže izvor Kurira.

Kako prenosi Kurir sa kriminalnom ekipom pala je i Slađana Sekulić iz Loznice, supruga Vlada Georgijeva, bivšeg menadžera repera Stefana Đurića Raste.

Nekadašnja supruga bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, Ivana Buha, bila je u vezi sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka. Poznat kao jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub Komitet u Beton Hali pre 2 godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba.

Autor: Kurir.rs

#klan

#velja nevolja

#žene