Zbog nesporazuma u saobraćaju nastao haos 🤨

U subotu je kao jedna od glavnih vesti bila i nesreća malog violiniste Jovana Vasića.

Dokazi koji su prikupljeni tokom uviđaja teške nesreće u mestu Zvečka koja se dogodila u noći između petka i subote, ukazali su istražnim organima da je otac mladog violiniste napravio propust tokom vožnje.

- On je upravljao svojim automobilom kada je prestigao vozilo koje se nalazilo ispred njega. Pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, on je udario u ovo vozilo, da bi se potom prevrnuo 3-4 puta, nakon čega je završio u šancu.

Mladi violinista ispao je iz automobila, a kako kažu očevici nesreće leteo je 20 metara. Vozač Zoran Vasić zadobio je teže povrede, a suvozač, inače Jovanov stariji brat M.V. (26) takođe je teško povređen.

Vozač automobila u koji su udarili, prošao je sa lakšim povredama.

Kako prenosi Blic Jovanov otac, juče je za medije ispričao da se moli da njegov sin ozdravi, te i da se nesreća dogodila kada su se vraćali sa svirke iz Obrenovca, oko pola sata posle ponoći u petak.

- Išao sam svojom trakom i video automobil ispred sebe, ali sam mislio da će da skrene jer je ispred njega bilo skretanje. Međutim, on je stajao u traci, a kako sam čuo sa nekim je pričao - rekao je Vasić

Autor: Blic

#jovan vasic

#nesreća

#violinista