Osim para zaradili i batine 😏

U Hrvatskoj se dogodio bizaran napad jedne prodavačice jelki koja je nasilnim putem pokušala da uništi konukrenciju. 🤨

Prodavačica jelki Merima P. (33), Borna Đ. (22), Ivan T.(22), Đani U. (23) i Danijela R. (45) će se uskoro naći na optuženičkoj klupi Opštinskog kaznenog suda u Zagrebu zbog nanošenja teških telesnih povreda Meriminom suprugu Tomislavu P. i njegovom bratancu Željku P. na zagrebačkom Kvatriću prošlog decembra.

Merima se tereti da je 18. decembra oko 20.35 č. na raskrsnici Martićeve i Heinzelove ulice sa prijateljima nanela teške povrede svom suprugu sa kojim ima narušene bračne odnose samo zato što mu je prodaja jelki išla bolje nego njoj.

Optužena petorka je prišla Željku P. (46) i počeli su ga tući rukama po glavi i po telu. Tom prilikom mu je Danijela R. rekla da su zbog njega izgubili 7.000 kuna. U tuču se umešao Tomislav P. koga su njih 5 takođe počeli udarati rukama i nogama. Od udaraca Merimin suprug je pao na pod, a oni su bezočno počeli da ga šutiraju. Đani U. gađao je metalnim stalcima na kojima stoje jelke ka Željku P. dok je na Tomislava P. bacio izložbenu jelku sa stalkom.

Kako prenosi Jutarnji.hr, Tomislav je zadobio podlive kože glave na temenu, izbijen levi sekutić. Njegov stric Željko P. je zadobio prelome kosti očne šupljine i gornje vilice kao i prelom nosa i levog rebra kao i niz ogrebotina. Dame iz tuče su prošle bez povreda, dok su 3 muškaraca zadobili povrede šaka i zglobova.

Autor: Jutarnji hr.

#jelka

#pijaca

#prijatelji

#prodaja

#tuča