Obdukcijom je utvrđeno da je smrt bila trenutna

Mirko R. (18), iz Negotina koji je nestao je 24. maja uveče pronađen je juče ujutru mrtav ispod mosta Glogovačke reke, na magistralnom putu Zaječar-Negotin u blizini Salaša.

Prema prvim preliminarnim rezultatima obdukcije, povrede koje je mladić zadobio su višestruke, u vidu preloma raznih delova tela i unutrašnjih organa, nastale padom sa visine, i smrt je bila trenutna. Prema prvim informacijama, ne postoji subjektivni faktor od strane nekog trećeg lica kao uzrok posledica.

Porodica je identifikovala telo, a vest o tragičnoj smrti potresla je Negotince.

Da se radi o nestalom mladiću potvrdila je njegova majka Sanja koja je nakon užasnih vesti smogla da kaže da joj je teško i da ne može da priča o uzrocima, niti nestanku svog sina.

- Zakasnili smo i nismo uspeli da sprečimo njegovu smrt. Sve ostalo je sada nebitno. Shvatite da mi je, kao majci, preteško i da ne mogu da pričam ni o uzrocima ni o njegovom nestanku. Situacija je specifična, a sudbine su ljudske različite - rekla je ona.

Nesrećna žena je dodala da je policija "odradila svoj deo posla kako treba".

- To je sve što mogu da kažem - zaključila je neutešna žena.

Da podsetimo, beživotno telo mladića su uočili meštani okolnih sela, a policija je odmah po prijavi brzo stigla na lice mesta. Izvršen je uviđaj od strane PU iz Zaječara, u prisustvu lekara mrtvozornika. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je naložilo obdukciju tela koju su uradili obducenti Zavoda za sudsku medicinu iz Niša.

Nesrećni mladić će biti sahranjen sutra na gradskom groblju u Negotinu.

Autor: Blic.rs

#negotin

#pronađeno telo

#stradao mladić

#tuga