Iza nje je ostao 5-godišnji sin i ćerka koja je učenica osnovne škole

Hicem iz pištolja, muškarac čiji inicijali za sada nisu objavljeni, usmrtio je Valjevku Anu I. (34), nedaleko od ulaza u zgradu u kojoj je živela. 😥

Nezvanično, za ubistvo je osumnjičen muškarac koji je sa njom ranije bio u emotivnoj vezi, kome je zbog porodičnog nasilja izrečena zabrana da joj prilazi, a za njim valjevska policija intenzivno traga.

U zgradi u naselju Peti puk, nedaleko od stadiona u ovom delu Valjeva, ubijena je živela proteklih nekoliko meseci sa petogodišnjim sinom iz prvog braka, koji je u tom trenutku bio u stanu sa svojom bakom. Ćerka, učenica osnovne škole, živi sa ocem. Saznajemo da je Ana jutros krenula na posao u fabriku Gorenja, gde je bila zaposlena, a ubica koji je očigledno znao za njeno kretanje, čekao je u zasedi i nakon ubistva pobegao je u nepoznatom pravcu.

- Stanarka iz zgrade u kojoj je stanovala čula je pucanj i kroz prozor je osmotrila muškarca koji se žurno udaljava, ali nije mogla da policiji pruži bilo kakav opis – saznaju Novosti iz izvora bliskog istrazi.

- Ispred zgrade, u lokvi krvi, ležala je nepomično žena, odmah je stigla hitna pomoć, ali pomoći nije bilo. Već je bila izdahnula. Bivšeg emotivnog parnera, koji je osumnjičen za ubistvo, dva puta je prijavila za proganjanje i fizičko maltretiranje, zbog čega mu je bila izrečena uslovna osuda, kao i zabrana prilaska i komuniciranja.

Policija je osumnjičenog više puta tražila na adresama na kojima je poznato da uobičajeno boravi, ali ga nije pronašla. Na mestu ubistva nije pronađeno ni oružje, koje je osumnjičeni očigledno poneo sa sobom. Za njim je raspisana policijska potraga. 

Autor: Novosti

#Ana I

#Valjevo

#ljubomora