Policija ga zatekla na podu u nesvesnom stanju, par trenutaka pre toga objavio nekoliko slika na storiju 😥

Aleksinčani su u šoku nakon ubistva Alekse S. koga svi, kako ističu, znaju kao uzornog mladića i sportistu. 😥

On je stradao noćas nakon proslave punoletstva kada je, prema nezvaničnim informacijama, pretučen nasmrt u jednom ugostiteljskom objektu u Aleksincu. Tu je zadobio teške telesne povrede, pod okolnostima koje policija još uvek utvrđuje.

- A. S. se sigurno nije tukao na toj proslavi rođendana niti je pio alkohol, on je sportista. Igra u Fudbalskom klubu u Aleksincu i uopšte ne konzumira alkohol - tvrde komšije i rođaci mladića koji je preminuo noćas u Kliničkom centru u Nišu.

Kako njegovi rođaci kažu za "Blic", oko 20 sati je A.S izašao "na vazduh" ispred zgrade u kojoj se odvijala proslava, nakon čega su ga pronašli kako leži na zemlji.

- Na rođendanu je bilo mnogo maloletnika, a šta se tačno desilo, policija će da utvrdi - kaže jedna od komšija nastradalog mladića.

U lokalu u kojem je bila proslava rođendana kažu da se sve desilo jako brzo i da su svi još uvek u šoku.

Do sukoba nekoliko mladića došlo je ispred ugostiteljskog objekta gde je nakon toga zatečeno i telo teško povređenog A. S. u besvesnom stanju.

- Sve se izdešavalo brzo u nekoliko sekundi. Bila sam u šanku i uzimala neko piće. Kada smo videli neku gužvu ispred lokala, već je policija bila tu. Neki mladići su se počarkali na stepeništu ispred lokala i sve se dešavalo u nekoliko sekundi. Policija je došla odmah i sve ih odvela. Nismo ni znali šta se izdešavalo. Policiju je zvao verovatno neko od gostiju. Svi smo u šoku - rekla je za Blic vlasnica ugostiteljskog objekta u kojem je bila proslava rođendana, zahtevajući da ostane anonimna.

Mladić je primljen u KC Niš sa teškim povredama glave i kičmene moždine i preminuo je uprkos naporima lekara da mu spasu život. Mladić je po dolasku policije zbog prijave da je na proslavi bila tuča zatečen na podu u nesvesnom stanju, bez vidljivih povreda na telu.

- Policiji je prijavljeno da je došlo do tuče četvorice mladića na proslavi. Prema prvim informacijama A. S. nije učestvovao u toj tuči. On je zatečen na podu bez vidljivih povreda na telu i u nesvesnom stanju. Za sada još uvek nije poznato da li je mladića neko udario ili je došlo do pada pod drugim okolnostima - kaže izvor Blica.

U niškoj policiji je potvrđeno da je jedna osoba teško povređena na proslavi rođendana i da se zvanično utvrđuju sve okolnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Stojmenović Aleksa (@_alexaa_33)

IZVOR: IG / Stojmenović Aleksa

Autor: Blic

#Aleksinac

#Niš

#Punoletstvo

#Tragedija na punoletstvu