Žena nastradala u sanitetskom vozilu

Ljiljana R. (73) poginula je, dok je četvoro ljudi teže povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 15 sati dogodila u selu Vrelo kod Svrljiga kada se sanitet Hitne pomoći iz Svrljiga sudario sa automobilom marek “reno”.

Nesrećna žena krenula je, u pratnji svoje rođake Radice A. koja je u udesu teško povređena, u nišku bonicu, zbog sumnje da je doživela šlog i zbog gastroenteroloških problema ali je bila u svesnom stanju. Neposredno posle udesa je davala znake života ali je pre nego što je izvučena iz saniteta preminula.

U direktnom sudaru, sanitetski krevet izleteo je iz vozila, a Ljiljani, na žalost, nije bilo spasa dok su iz "renoa povređeni vozač I.H. zatim njegova prijateljica M.Z. (33), njen sin L. Z. (9) kao i njena majka V. M.

Uzrok nesreće i dalje se utvrđuje, prema rečima policije, ali kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je vozač “renoa” prešavši na levu stranu udario u sanitetsko vozilo. Za volanom "renoa" bio je tridesetčetvorogodišnji Knjaževčanin i s anjim dve ženske osobe i jedno dete. Svi su prebačeni u KC sa težim i lakšim povredama.

pročitajte još

Voz UDARIO ČOVEKA!

Autor: pink.rs

#Hronika

#Udes

#detalji