Policija ga odmah uhapsila pod optužbom nasilja prema životinjama

Jedan biznismen uhapšen je u Portoriku zbog navodnog pucanja i ubijanja psa koji mu je ukrao loptu na golf terenu. 😳

Čovek po imenu Salil Zaveri (60), optužen je za pucanje u psa u poznatom odmaralištu Vindam Grand Rio Mar u priobalnom delu Rio Grandea.

Zaveri se očigledno razbesneo nakon što mu je pas zgrabio lopticu za golf u blizini 17. rupe, izvestio je lokalni list El Nuevo Dia.

Policija je saopštila da je Zaveri navodno izvukao pištolj od 9 mm i pucao u životinju najmanje 2 puta pred nekoliko užasnutih igrača golfa.

Zatim je ušao u kolica i nastavio da se igra kao da se ništa nije desilo.

Nakon što je neko sa terena prijavio slučaj policija je hitro reagovala i uhapsila prestupnika već oko 18. rupe.

- Hvala mojim policajcima, koji su danas bili glas pravde za štene, koje je nesavesno, zlobno, bez ikakvog razloga i u očiglednom zanemarivanju života, ubio zločinac - rekao je policijski komesar Antonio Lopez Figueroa u objavi na Fejsbuku.

Zaveri, savetnik za prodaju i marketing i izvršni direktor kompanije Zaveri Consulting, LLC, pušten je da se brani sa slobode pod kaucijom od 60.000 dolara, ali su mu zaplenjeni pasoš i vozačka dozvola.

U izjavi za medije, Zaveri je rekao da je pucnjava bila u samoodbrani nakon što je pas progonio 1 od njegovih prijatelja, a zatim se zatrčao prema njemu i pokušao da uđe u njegova golf kola.

- Prvi put sam pucao kada je pas bio udaljen manje od 10 stopa i pas se prevrnuo, ali je verovatno polako i u mukama umirao, pa sam izašao iz kolica i iz milosti napravio još 2 hica - rekao je Zaveri.

Autor: redportal.rs

#golf pucnjava

#golf teren ubistvo

#golf ubistvo psa

#pucao u psa

#ubio psa