Crnogorski organi sumnjaju da je telo uništeno na ovaj način jer još uvek nije pronađeno.

Nikola Stanišić iz Podgorice ubijen početkom avgusta 2020, a prema rečima crnogorskih istražnih organa njegovo telo uništeno na za sada nepoznatoj lokaciji. Za njegovu likvidaciju tereti se kriminalna grupa koju predvodi Slobodan Kašćelan (58), jedan od vođa kavačkog klana i još jedna za sada neidentifikovana osoba.

Na konferenciji za medije koja se održala juče Crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo i Uprava policije, saopštili su inicijale ubijenog. Crnogorski list Pobjeda je izrazila sumnju da se na osnovu inicijala radi o Nikoli Stanišiću.

Stanišić je, kako se nezvanično saznaje bio blizak škaljarskom klanu i kako se sumnja, likvidiran iz osvete jer je učestvovao u ubistvu kavačkog klana. Pobjdin izvor još navodi:

Za sada znamo da je zločin počinjen i sve ukazuje na to. Prikupljeni su određeni tragovi, ali najvažniji dokaz - telo još nemamo.

Osumnjičeni su, kako je kazao specijalni tužilac Saša Čađenović krajem jula i početkom avgusta prošle godine "pratili kretanje oštećenog S.N. u dužem vremenskom periodu, presreli ga, a potom i lišili života".

Autor: Blic

#Crna Gora

#Kavčani

#kriminal

#Škaljarci