Ugašen još 1 mladi život

Mladi američki košarkaš Terens Klark poginuo je u saobraćajnoj nesreći, objavio je ESPN!

Imao je samo 19 godina i trebalo je da ove godine da nastupa na NBA draftu sa Kentakija kao veoma talentovan igrač koji se u svom klubu najviše isticao!

Poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu za Los Anđeles, kada je, prilikom vožnje velikom brzinom prošao kroz crveno svetlo i udario u auto iz suprotnog smera. Od siline udarca, zakucao se u banderu, zatim u zid. Preminuo je u kolima majci na rukama.

Kako se naglašava prilikom upravljanja vozilom nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Ceo tragičan trenutak zabeležila je nadzorna kamera. Vozač 2. vozila, koje je učestvovalo u ovoj tragediji, ističe da nije imao ozbiljnije povrede.

Kao veoma talentovanom igraču Terensu Klarku bila je predviđena velika NBA karijera i sjajan uspeh na NBA draftu na kome je trebalo da učestvuje!

U poslednjoj sezoni, imao je povredu noge, pa je nakon 6 odigranih mečeva u proseku beležio 9,6 poena, 2,6 skokova i 2 asistencije.

IZVOR: TW / @SportsCenter

Ova vest izazvala je mnogo reakcija na društvenim mrežama. Klub, prijatelji i obožavaoci njegove igre se neprestano opraštaju od ovog tragično nastradalog košarkaša!

Autor: redportal.rs

#Amerika

#NBA

#poginuo

#terens klark