Određena joj mera zabrane prilaska žrtvi

N. B. (40) iz Beograda, bivša karatistkinja, privedena je zbog sumnje da je posle svađe nožem po butinama isekla J. T. (32), mladića s kojim se zabavlja.

Svađa u kojoj je navodno mladić umalo ostao bez polnog organa desila se u četvrtak uveče oko 23 sata u stanu na Voždovcu, u kojem zajedno žive.

Nakon što je o slučaju obaveštena policija, N. B. je privedena, određeno joj je zadržavanje do 48 sati i, takođe, izrečena joj je i mera zabrane prilaska žrtvi - kaže izvor jednog lista.

Kako se saznaje, par se spremao da legne u krevet kada je između njih izbila žučna rasprava zbog ljubomore i nerazumevanja.

- Tokom rasprave pale su teške reči, pa je N. B. u jednom trenutku izgubila kontrolu, zgrabila nož i njime više puta posekla svog mlađeg dečka po butinama. J. T. je bio samo u donjem vešu, pa su i posekotine bile teže, jer nije imao odeću koja bi ga bar malo zaštitila. Za dlaku je mogao da ostane bez polnog organa - kaže sagovornik.

Kada je policija došla u stan, N. B. je bila vidno uzrujana i revoltirana, ali nije negirala da je posekla dečka. Međutim, i ona i on su odbili da objasne policajcima oko čega su se posvađali.

Ona je nakon toga privedena u stanicu, a on je posle ukazane prve pomoći prevezan u Ortopedsku bolnicu na Banjici.

Poznanici ovog para kažu da je njihova veza "burna", da se često svađaju, ali da niko nije očekivao da bi neko od njih mogao da povredi ovog drugog.

Oboje imaju dosije u policiji.

Dok se N. B. bavila karateom, njen dečko J. T. se, između ostalog, bavio i tetoviranjem. Kako se nezvanično saznaje, oboje imaju dosijee u policiji.

Autor: Kurir.rs, Alo.rs