Dečak pronađen, za devojčicom se i dalje traga!

Tinejdžer Nenad Nikolić (15) iz Lazarevca u četvrtak je nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15) kada je rekao da ide da je isprati do autobuske stanice i od tada im se gubi svaki trag.

On je pronađen jutros oko 3.30 časova u Beogradu, kako spava na klupi kod Vukovog spomenika. Pronašla ga je policijska patrola i odvela u stanicu na Zvezdari gde je predat ocu.

Tinejdžer nema vidljive povrede na sebi, a kako pišu mediji, kada je pronađen bio je iscrpljen. On je sada u dobrom stanju.

Kako prenosi Blic maloletnik je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Prema nezvaničnim informacijama, tijendžeri su često menjali prevoz i vozili se dokle god su imali novca. Posle izvesnog vremena dečak je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dečak zaspao, ona je pobegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice i od tada im se gubi svaki trag.

Dok je dečak pronađen, za devojčicom se i dalje intezivno traga!

Oglasila se i majka nestale Teodore, a šta je izjavila možete saznati u tekstu ispod:

Autor: blic.rs

#beograd

#nestali tinejdzeri

#policija