Bila je organizator emisije Kuća od srca

U udesu koji se danas dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula je organizatorka emisije Kuća od srca Jasmina M. (47), a njen bivši suprug Goran za Blic je ispričao kako je ona volela da pomaže ljudima i na poslu je bila jako posvećena.

- Volela je taj posao da radi, živela je za njega. Nije dolazila kući, kad ode na teren nema je po mesec dana, dođe na dva dana i odmah opet ide. Bila je posvećena stvarno i puno je radila - rekao je Goran koji je za ovu tragediju saznao od ćerke.

- Ćerka mi je javila kad sam došao sa posla. Mi smo 10 godina bili u braku, moram da budem jak sad zbog dece. Kobno se sve završilo. Ne mogu da smirim, ali šta ću sad.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion skanija prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet fijat beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala Kuća od srca, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Autor: blic.rs / pink.rs

#ibarska magistrala

#kuca od srca

#organizatorka

#tragedija