Italijanskoj policiji se javio razglednicom iz Španije u kojoj je pisalo da je pobegao iz te zemlje.

Norbert Feher državljanin Srbije poznat evropskoj policiji kao čovek sa najviše ideititeta, a najpoznatiji je Igor Vaclavić nalazi se u zatvoru u Španiji i prava je noćna mora za španske zatvorske čuvare. On nedavno napao i povredio 4 zatvorska čuvara. Po tvrdnji španske policije on je optužen za nekoliko krivičnih dela između ostalog i za ubistvo više osoba.

Zbog svog problematičnog ponašanja Norbert Feher je pratio suđenje iz posebno napravljenje kabine od neprobojnog stakla teške 700 kg. Njegov krvavi pohod počeo je po odlasku iz Srbije. U inostranstvu, a i u Srbiji se bavio pljačkanjem. Nakon 3 godine boravka u Italiji našao se u zatvoru, a krio se u močvari tako što je disao na slamku napravljenu od trske. Nakon dolaska u zatvor italijanskim zatvorenicima je rekao da je Rus koji je bio u Čečeniji na ratovanju.

Koliko je Norbert Feher bio istrajan u svojim ulogama govori činjenica da je italijanska policija tražila od ruske podatke o njemu, ali Rusi nisu mogli da daju dogovor jer nije bio njihov državljanin. Nedugo po izlasku prvi put iz italijanskog zatvora ubio je vlasnika kafića, pobegao je u šumu gde je ubio i šumara koji ga je primetio. Feher se toliko dobro bio skrio od polcijje da nisu uspeli da ga pronađu.

Italijanskoj policiji se javio razglednicom iz Španije u kojoj je pisalo da je pobegao iz te zemlje. Španska policija ga hapsi tek po izazivanju saobračajne nesreće sredinom decembra 2017. Feher se bio toliko napio da je zaspao za volanom. Kako navodi Blic pre hapšenja on je upao u kuću u kojoj se krio, kada je vlasnik ušao kuću Feher ga je ranio, a pre toga je ubio njegovg sina.

Cimeri iz španskog zatvora bili su zadivljeni jer je dnevno radio i po 1.000 trbušnjaka. Vreme u ćeliji je mahom provodio čitajući crkvene knjige i gledajući crtaće jer mu, kako je ispričao zatvorenicima, otac to nije dozvoljavao u detinjstvu.

IZVOR: YT / LaComarcaTeVe

Autor: Blic / Redportal.rs

#Italija

#Srbija

#pljačke

#ubistva

#Španija