Nesrećni radnik je sa teškim povredama prevezen u bolnicu i gde je pored svih napora lekara da ga spasu izgubio bitku sa životom.

Radnik JKP Gradska čistoća M. H. iz pogona Palilula podgledao je povredama koje je zadobio pre 3 dana na terenu u Ovči. Nesrećni radnik je sa teškim povredama prevezen u bolnicu i gde je pored svih napora lekara da ga spasu izgubio bitku sa životom.

Kako saznaju mediji u njegovom preduzeću M. H. je povređen 3. aprila u beogradskom naselju Ovča prilikom odnošenja otpada.

- Tokom redovnih aktivnosti, vozilo za odnošenje otpada krećući se unazad je zakačilo betonsku banderu i tom prilikom nesrećni radnik, koji je bio na papuči kamiona, je zadobio ozbiljne povrede noge izazvane nagnječenjem - rekli su u JKP "Gradska čistoća.

Kako su objasnili do nezgode je došlo usled loše preglednosti saobraćajnice zbog vozila koje je bilo nepropisno parkirano.

- Obaveštena je policija koja je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a hitna pomoć je radniku ukazala pomoć i prevezla ga na Urgentni centar. Uprkos naporima lekara, komunalni radnik M. H. je ipak podlegao povredama. Zaposleni u JKP Gradska čistoća su izuzetno pogođeni gubitkom kolege, a preduzeće će na svaki način pomoći porodici, iako je teško ublažiti njihovu bol i nadoknaditi veliki gubitak - kazali su u ovom preduzeću.

JKP Gradska čistoća podseća da se njihovi komunalni radnici na terenu svakodnevno susreću sa brojnim izazovima i rizicima, a ovaj slučaj pokazuje da čak i nesavesno parkiranje može ugroziti živote ljudi koji predano rade svoj posao.

Autor: kurir.rs

#JKP Gradska čistoća

#Palilula

#policija