Jelica Dabović otkrila da joj je mlada devojka pisala pre samoubistva

Sestra srpskih košarkašica Milice i Ane Dabović Jelica podelila je na svom Fejsbuk profilu vest o samoubistvu mlade igračice Partizana M.M. koja se na taj čin odlučila sa svega 15 godina. Jelica je između ostalog napisala da joj se košarkašica obratila i rekla da je imala problema.

– Nažalost ova devojka mi je pre mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa tragičnim nasiljem, i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi. Međutim, nije me poslušala, već je ubrzo prestala da piše, a potom i ugasila profil. Očigledno izabravši sopstveno “rešenje”. Iako na tom profilu nisu bili njeni pravi podaci, po detaljima koje mi je opisala u porukama, kristalno je jasno da je baš ona u pitanju i to je 3. osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista – napisala je Dabovićeva na svom profilu i zatim uputila jasan apel:

– Devojke, zapamtite – ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete jedino samoubistvom rešiti problem! Verujem da osim zločinca koji je ovu devojčicu oterao u smrt, sigurno postoji najmanje još jedan svedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savesti ako nastavi o tome da ćuti – hrabro je poručila Jelica Dabović.

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#detalji

#jelica dabović

#košarkašica

#samoubistvo