Suprug rekao da je SAM NALETEO NA NOŽ, ne želi da je tereti 🤕

Da nisu samo žene žrtve nasilja od svojih jačih polovina uverio se vremešni domaćin (65) kada se verbalno suprotstavio supruzi (63) pre desetak dana u beogradskom naselju Borča.

Naime, gospodin je 5. marta ove godine dočekao suprugu sa spremljenim ručkom, kojim ona, po svoj prilici, nije bila najzadovoljnija. Uzalud je svojoj lepšoj polovini govorio da greši, jer je tokom rasprave ona zgrabila nož i ubola ga.

- Tokom ručka su se posvađali, navodno zbog jela. Supruga nije bila baš najzadovoljnija kako je muškarac spremio ručak, pa je planula. Tokom rasprave, kako se sumnja, ona ga je vređala dok je on pokušavao da je smiri. U jednom trenutku zgrabila je nož kojim ga je ubola. Kako se sumnja, suprug je prvo sam pokušao da sanira ranu, ali kako je uporno krvarila morao je da potraži lekarsku pomoć. Tada je i slučaj prijavljen, ali suprug u početku nije želeo da sarađuje sa policijom - potvrdio je za list Alo neimenovani izvor, koji je i dodao da je muškarac prvo rekao da se sam ubo, ali je onda počeo da menja priču.
- Onda je ispričao da je naleteo na nož, i tek kada je bio pritisnut sa činjenicama priznao je šta se dogodilo. On je napomenuo da ne želi da tereti suprugu, jer je mnogo voli. Ubrzo je ona privedena i policija će protiv nje, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici, podneti krivičnu prijavu naveo je isti izvor.

Eto, reklo bi se da ima i žena kojima je ručak bitan.

Autor: Alo / redportal.rs

#Borča

#Ručak

#nasilje u porodici

#žena