Umesto hotela sa 5 zvezdica, 32-godišnja žena dobila na poklon lov na žirafe

Mereliz van der Mrv je 32-godišnji lovac, koja je za Dan zaljubljenih kao poklon dobila da ubije žirafu. 😨

Foto: Printscreen /@Merelizevdm

Mereliz se lovom bavi od svoje 5 godine, i kako saznajemo od 2016. godine naumila je da ulovi veliku crnu žirafu. Međutim, tu se našao problem - nijedna nije bila onakva kakvu je ona zamislila da treba da ulovi.

To bi trajalo ko zna koliko dugo, da je nije u jednom trenutku kontaktirao jedan njen prijatelj za kog se ispostavilo da ima kontakt čoveka koji baš ima žirafu kakvu je ona želela. Vlasnik je njenom prijatelju otkrio da je žirafa veoma stara i da će najverovatnije živeti još 3 meseca. U tom periodu, Merelizin muž je planirao da je za Dan zaljubljenih odvede u hotel od 5 zvezdica, ali ga je taj telefonski poziv naterao da promeni planove. Naime, on je platio 1.500 funti kako bi ona mogla da lovi žirafu po žbunju, pre nego što je ubije.

Foto: Printscreen /@Merelizevdm

Nakon što je upucala žirafu u vrat, Mereliz je otišla do mesta na kom se 17-godišnja žirafa srušila i ispalila još jedan hitac. A onda je odlučila da se slika. Mereliz je ispozirala sa srcem žirafe u njenim rukama i to okačila na Fejsbuku na kom je prati oko 80.000 ljudi.

Foto: Printscreen /@Merelizevdm

U okviru svog Fejsbuk posta ona je napisala:

Osećala sam se kao dete, dve nedelje pre lova i brojala sam dane. Nakon svega, bila sam preplavljena emocijama jer sam godinama čekala na ovu priliku.

Njene slike ubrzo su obišle svet, a Merliz je bila suočena sa negativnim komentarima. Međutim, Marliz je kroz nekoliko postova napomenula da neće prestati da se bavi lovom, a na Fejsbuku nastavlja da objavljuje slike i video-snimke svojih ulova.

Inače, ona je poznat lovac, a smatra se da je ubila preko 500 životinja tokom svoje lovačke karijere, uključujući lavove, leoparde i slonove.

IZVOR: FB / @Merelizevdm

Autor: dailymail.co.uk / redportal.rs

#Fejsbuk

#lov

#srce

#žirafa

#životinje