Rok bend slavi 20 godina na sceni!

Beogradski rok bend Negative na čelu sa Ivanom Peters održaće koncert 13. februara u Kombank dvorani u Beogradu kao nastavak turneje kojom obeležavaju jubilej 20 godina na sceni.

Tokom prošle fatalne 2020. godine, kada koncerata gotovo da nije ni bilo, Negative su svirali na Letnjoj pozornici spomenutog kluba BitefArtCafe Summer Stage na Kalemegdanu i oduševili svoje obožavaoce u veoma dinamičnom, žestokom i energičnom dvočasovnom koncertu.

Osim toga, nastupali su i na trodnevnoj muzičkoj smotri Beer fest bar na Adi Ciganliji, kao zamena za neodržani Beef fest, gde su nastupali još i Neverne bebe, E-Play, Kiki i Piloti, S.A.R.S. i Ničim izazvan.

Ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka imaće priliku da uživaju u neprikosnovenom vokalu Ivane Peters i muzičke postave Negativa u sastavu – Nikola Radaković Džoni ( gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas).

Kako najavljuju, na pozornici će im se u nekoliko navrata pridružiti još gostiju koji će zasvirati sa njima i dodatno obogatiti već dobro poznat i uvek moćan nastup.

Autor svih tekstova, vođa benda i pevačica Ivana Peters, paralelno sa Negative je nastupala u duetu sa Anom Stanić na seriji akustičnih koncerata po zanimljivom konceptu pevanja numera iz karijera obe pevačice, a sa kolegama iz TAP 011 je obnovila tu pop grupu i povremeno nastupa na raznim događajima, kao što je Beer fest 2019. pred 100 000 ljudi.

Kako kažu iz Negativa, obeležiće u Kombank dvorani jubilej na najbolji mogući način radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom

Autor: redportal.rs

#20 godina

#Negative

#ivana peters

#jubulej

#kombank dvorana