Muzikom protiv korone 🎶

Grupa Bajaga i instruktori 8. Oktobra predstavila je svoj novi 13. album Ovaj svet se menja. Ograničeno druženje sa novinarima i fanovima proteklo je uz mini koncert benda.

View this post on Instagram

Promocija novog albuma “ovaj svet se menja” u organizaciji @pgp.rts ❤️🎸🎼🎶🎹🥁❤️ . . #ovajsvetsemenja #newalbum #bajaga #bajagaiinstruktori #pgp #music #muzika #rokenrol #rockandroll #serbianrockicon

A post shared by Bajaga i Instruktori (@bajagaiinstruktori) on

IZVOR: IG / @bajagaiinstruktori

Zbog pandemije otkazano je mnogo nastupa ali bend je nastavio sa radom. - Ovaj album je nastao baš u vreme pandemije i pitanje je da li bismo ga i snimili da nije bilo karantina i svega ostalog - rekao je Momčilo.

IZVOR: YT / Bajaga i Instruktori

Na izdanju Ovaj svet se menja našle su se i obrade dobro poznatih starih hitova. Nove verzije dobile su pesme Zdravka Čolića Tvoje oči i Moja draga.

IZVOR: / YT Bajaga i Instruktori

Naslovna pesma iz istoimenog filma, tema iz serije Otvorena vrata, kao i Mladost iz predstave Ženidba i udadba, sa izmenjenim tekstom, gde će pominjanje Arsena Dedića, zasigurno, izazvati posebne emocije.

Novo izdanje albuma prati neobičan dizajn za koji je zaslužan Vukašin Marković. ⬇⬇⬇

Foto: printscreen Kurir/Marina Lopičić

- Za naše tržište disk je crven, kao i srpski pasoš, ima na omotu i biometrijski čip. - Nismo se slikali za album, već smo uzeli fotografije iz naših pasoša. Ne znam ko je lepo ispao na tim fotkama - iskren je Momčilo. 😀

Autor: redportal.rs

#bajagaiinstruktori

#ovajsvetsemenja