Poznati glumac Dvejn Džonson, koga znamo kao Roka, ostao je dobar čovek uprkos slavi

Poznati američki glumac Dvejn Džonson, poznatiji pod svojim nadimkom Rok, ovih dana je posetio starog prijatelja koji ga je prihvatio dok je bio beskućnik.

Manje je poznato da je Dvejn kao 15-godišnjak preživljavao porodičnu dramu. Naime, njegova majka i on su bili izbačeni iz kuće u kojoj su živeli na Havajima, tako da je on poslat u Nešvil gde je trebalo da živi sa ocem. Nažalost, njegov otac nije mogao da ga prihvati, tako da je malog Dvejna je prihvatio čovek po imenu Bruno Lauer, čime mu je dosta pomogao da život nastavi u dobrom pravcu.

Ironija sudbine je bila što se posle skoro deset godina desilo slično, kada je Rok već započeo karijeru američkog rvanja u Memfisu. Tad je ponovo ostao bez novca i opet ga je prihvatio isti čovek, koji je tad živeo u prikolici, dok se ne snađe. Naravno, Rok se itekako snašao, prvo kao rvač, posle na velikom platnu, ali nije zaboravio dobročinstvo ovog čoveka kojeg od milošte zove Dauntaun Bruno (Bruno iz centra).

Budući da mu je Bruno tad pomogao da kupi svoj prvi auto, Rok je rešio da mu se oduži za ovaj Božić, a kako je izgledao susret dva stara prijatelja, možete videti na snimku.

Da je bilo emotivno, bilo je, a Dvejnu želimo da se što pre vrati na posao, kao i ostalim ljudima iz filmske industrije.

IZVOR: FB / LADBible

Autor: redportal.rs

#Dvejn Džonson

#poklonio automobil

#prijatelj iz mladosti

#rok