Najbolji blokbasteri holivudske produkcije

RED TV počela je sa radom 3. oktobra 2020. godine. Televizija na kojoj beskompromisno caruju influenseri, mahom je zadobila poklonike mlađe generacije, koji sada svoje idole mogu da gledaju i na velikom ekranu. Pojava i popularnost RED TV-a govori da televizija ipak nije izašla iz mode, a sa ovakvim odabirom sadržaja kakav RED TV ima, čak je dobila poklonike među publikom za koju se mislilo da je zainteresovana samo za društvene mreže.

A šta je ono što povezuje sve generacije i okuplja ih!? To svakako jesu filmovi. RED TV sada je već dobro poznata ne samo po omiljenim emisijama najjačih influensera, već i po pažljivo odabranim filmovima koji okupljaju sve generacije. TI BIRAŠ FILM je do sada neviđen način prikazivanja filmova gde publika glasanjem na Instagram storiju RED TV-a bira lajkom film koji želi da gleda, a film koji dobije najviše lajkova te večeri će biti prikazan.

Ove Nove godine, RED TV želi da nagradi svoje verne gledaoce novogodišnjim filmskim maratonom, gde će se prikazivati najbolji blokbasteri holivudske produkcije.

U četvrtak 31. decembra u 16 časova prikazuje se film Gospodar i vojskovođa. U 22 časa publika poslednji put u ovoj godini bira svoj film koji će gledati na RED TV-u, u ponoć, pored Nove godine, publiku očekuje film Zona pada, u 2 sata nakon ponoći film Žive rane, a u 4 sata nakon ponoći film Upoznajte Bila. Savršeni filmski kolaž za dobar početak godine, uz svoje najvoljenije!

U petak 1. januara novogodišnji filmski maraton počinje sa filmom Flert u četrdesetoj u 8 časova ujutru i najbolji filmovi holivudske produkcije tu kreću da se nižu... Izdvojili bismo filmove kao što su Sve o dečaku u 11:10 časova, Čuvar moje sestre u 18:15 časova, TI BIRAŠ FILM – prvi put u 2021, Davljenje koje se prikazuje u ponoć, kao i film Futluz kog možemo gledati u 2 sata nakon ponoći.

Uzbudljiv filmski izbor, svakako je pred nama idealan za slavlje u krugu porodice i najbližih. 

Godina 2021. sa sobom nosi veliku nadu, a idealno je proslaviti je uz novogodišnji filmski maraton uz najbolje filmove, baš na RED TV-u!

Autor: redportal.rs

#2021

#Nova Godina

#filmski maraton

#redtv