Glumac je na Instagram profilu podelio rezultate testa 😶

Šemar Mur, glumac koji se proslavio ulogom Dereka Morgana u Zločinačkim umovima, juče je na Instagramu objavio rezulate svog testa na koronavirus.

On je u postu napisao da je njegov test pozitivan, ali da se oseća dobro i da će dane provesti pakujući poklone.

- Imam koronu. Saznao sam pre par momenata. Ostaću kući i pakovaću poklone. Da, testirao sam se i rečeno mi je da imam koronu. Mislio sam da sam se otrovao nekom hranom. Ceo dan imam drhtavicu i bolove u telu, ali i dalje imam čulo mirisa, ukusa, ne kašljem i ne curi mi nos. Moram da prihvatim rezultate testa i sada se osećam dobro, ali moram da budem odgovoran. Moj Božić i Nova godina, očigledno, neće biti najsjajnija, mada ni prethodnih godinu i po dana nije bilo baš najsjajnije, ali biću dobro. Ovo je teško vreme za sve nas, za ceo svet. Ali, verujem da će sunce doći posle kiše. Ostanite bezbedni i cenite sve što imate. Puno ljubavi - napisao je Šemar.
View this post on Instagram

A post shared by Shemar Moore (@shemarfmoore)

IZVOR: IG / @shemarfmoore

Šemar Mur napustio je Zločinačke umove 2016. godine, nakon 11. sezona. Njegov lik u seriji napušta jedinicu kako bi se fokusirao na svoju porodicu, dok je Šemar izjavio da bi voleo da se oproba u nekim drugim ulogama, ali i da pronađe balans u svom životu. On trenutno tumači ulogu Danijela Harlesona u popularnoj seriji S.W.A.T, koja se emituje od 2017. godine.

Autor: redportal.rs

#Derek Morgan

#Instagram

#S.W.A.T

#Zločinački umovi

#glumac

#serija

#Šemar Mur