Čuvajte zdravlje 🙏🏻

Godina 2020. bila je veoma čudna, neki će reći jedna od najgorih koju smo iskusili. Malo smo se družili, i dalje se veoma malo družimo, izbegavamo zagrljaje i poljupce koji su nam nekad najbolja hrana za dušu, kako bismo sačuvali zdravlje. Pandemija je nas je skroz razdvojila.

Bilo je svega, ali i mnogo vrednih lekcija - koliko je sopstveno i zdravlje bližnjih važno i da je to jedino blago koje se ne može kupiti za novac.

Osvrnimo se na to šta nam je lepo donela 2020. godina:

1. Sakupljeno je 8 miliona dolara za lečenje četiri devojčice u inostranstvu - 4 male heroine Sofija Markuljević, Minja Matić, Anika Manić i Lana Jovanović, koje boluju od teških bolesti, uspele su da odu na lečenje u inostranstvo zahvaljujući humanosti ljudi iz cele Srbije.

2. Rođeno najviše beba u proteklih 20 godina - U porodilištu Narodni front ove godine je rođeno 7.245 dece, a do kraja meseca u ovoj ustanovi očekuju ukupno 7.800 beba

3. Vratili smo se prirodi - Kako smo bili sprečeni da letujemo po hotelima i sunčamo se na plažama, upoznali smo lepote prirode i naše zemlje.

4. Puno dragocenih trenutaka sa porodicom - Vreme karantina i rada od kuće bilo je prilično stresno, ali ono nam je donelo i nešto o čemu u normalnim uslovima možemo samo da sanjamo - mnogo više vremena i dragocenih trenutaka uživanja sa porodicom.

Autor: Redportal.rs

#2020. godina