Muškarci ne opraštaju

Mnoge žene su u krevetu suzdržane, jer se boje da ne učine nešto pogrešno. Ali žene se uglavnom pribojavaju onoga što muškarci ni ne primećuju, dok neke stvari kod kojih se izlanete, teško će vam oprostiti.

Poređenje - Ono što nijedan muškarac ne voli, to je poređenje! Dakle, ako za vreme odnosa slučajno pomenete neku anegdotu iz prethodne veze, odmah će izgubiti volju i to ne samo za intimnim odnosom.

Tepanje - Kad razgovaramo s decom ili govorimo nešto životinjama, često im tepamo. Međutim, ponekad se zaboravimo pa počnemo tepati partneru.

Egoizam - Nimalo nije zabavno biti egoista u krevetu. To podjednako važi i za žene i za muškarce, jer i muškarcu može proći volja za odnosom ako žena misli isključivo na sebe.

Laži u vezi sa zaštitom - Apsolutno je neprihvatljivo laganje o zaštiti od trudnoće. Kao prvo, ako niste u dugotrajnoj vezi, morate koristiti kondom. Tu ne pomaže kada kažete da pijete pilule za kontracepciju. Čak iako ste i duže vreme s partnerom, a on ne želi decu, nije u redu da mu se laže.

pročitajte još

11 mitova o seksu 😈

Autor: Redportal.rs

#laž

#odnos

#seks