Fišer je preminula 2016. godine u 60. godini.

Glumica Keri Fišer dobiće posthumno zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, ali porodični spor rizikuje da zaseni tu priliku.

Holivud odaje počast preminuloj glumici - princezi Leji - danas, 4. maja na Dan Ratova zvezda, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Međutim, izbila je svađa Bili Lurd, kćerke Keri Fišer sa njenim bratom i sestrama.

Brat i sestra Fišerove kritikovali su Bili Lurd što ih nije pozvala na taj događaj, dok ih je ona zauzvrat optužila da pokušavaju da iskoriste smrt njene majke.

Fišer je preminula 2016. godine u 60. godini.

Glumac iz Ratova zvezda Mark Hamil je 2018. predvodio pozive da se njegovoj koleginici dodeli zvezda na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Kada je prošlog meseca potvrđeno da će ona konačno dobiti tu čast, on je rekao da to dolazi sa zakašnjenjem i da je odavno zasluženo.

Međutim, njen brat Tod Fišer rekao je da nije na listi gostiju.

Polusestra Džoli Fišer objavila je poruku u svoje ime i u ime sestre Triše Li Fišer rekavši da je čudno to što neće biti prisutni da proslave svoju sestru koju su obožavale.

Kćerka Keri Fišer, Lurd je odgovorila u saopštenju objavljenom u "Holivud riporteru", da je istina da ih nije pozvala, ali da su oni danima nakon smrti njene majke davali više intervjua i prodavali knjige za mnogo novca o njenoj majci i baki glumici Debi Rejnolds ne konsultujući ih.

- Iako priznajem da imaju pravo da rade šta god žele, njihovi postupci su me veoma povredili u najtežem trenutku u mom životu. Odlučila sam da se nosim sa njenim gubitkom i još uvek biram da se nosim sa njenim gubitkom na mnogo drugačiji način - navela je ona.

Autor: Tanjug AP