Podrška mladima od strane Ministarstva

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić učestvovao je u dijalogu sa predstavnicima Krovne organizacije mladih Srbije i mladima iz organizacija civilnog društva. Povodom toga, ministar je izjavio sledeće:

- Nastavićemo da pružamo kontinuiranu podršku mladima i u vremenima izazova sa kojima se ceo svet susreće. Tu smo da u neposrednom dijalogu podstaknemo mlade da sa nama otvoreno dele svoje ideje. Dijalog sa mladima je ključan za dalje razvijanje i produbljivanje poverenja. Preduslov za uspešnu saradnju na polju omladinske politike je da se čujemo, a uslov da se razumemo. Ministarstvo omladine i sporta podržava niz projekata kojima se podstiču razvoj i inicijative mladih, što ćemo nastaviti i ubuduće - istakao je ministar Udovičić nakon razgovora sa mladima.

IZVOR: TW / @VanjaUdovicic

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) je savez 109 udruženja mladih i za mlade, koji predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji.

Dijalog mladih sa ministrom omladine i sporta je aktivnost koja je predviđena u sklopu projekta Mladi imaju prednost, koji Krovna organizacija mladih Srbije realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Autor: redportal.rs

#KOMS

#Mladi imaju prednost

#Vanja Udovičić

#ministarstvo omladine i sporta