Harison Ford će se još jednom dohvatiti biča i šešira 😎

Dizni je prošlog četvrtka zvanično objavio da će 5. film o arheologu koji ne voli naciste i komuniste biti završen do 2022, kao i da će 78-godišnji Harison Ford ponoviti ulogu koja ga je najviše i proslavila. Ovo bi trebalo da bude i zadnji film o ovom avanturisti.

Ovoga puta međutim, Spilberg neće režirati film, budući da je rešio da je vreme da prepusti taj posao nekom mlađem, tako da u novom filmu verovatno neće biti frižidera koji štite od nuklearne eksplozije. Zapravo, priča se da će ovaj film režirati Džejms Mangold (Cop Land, Girl, Interrupted) ali detalji će biti otkriveni tek u februaru naredne godine.

Ipak, po svemu sudeći, Spilberg će ipak učestvovati kao deo šire ekipe, i to kao deo producentskog tima. Po svoj prilici zajedno sa Džordžom Lukasom.

Kako će Ford uspeti da se nosi sa izazovima, budući da već ima 78 godina, ostaje nam da vidimo. Ipak, 2013. je u jednom intervjuu rekao da voli da tumači Džonsa.

- Snaga Indijane Džonsa je u tome što je preživeo. Što je imao hrabrosti. On je ipak često uplašen lik, ali uspeva da preživi. Takvog lika volim da igram - rekao je Ford.

Ipak, očekuje se da u novom filmu neće biti toliko akcionih scena. Živi bili, pa videli.

IZVOR: YT / HD Film Tributes

Autor: redportal.rs

#film

#indiana jones

#indijana džons