Žena ga ostavila da satima leži u fekalijama...

Kako prenosi portal Mondo, jedan od najvoljenih i najpoznatijih glumaca Holivuda imao je samo 57 godina kada je preminuo od karcinoma u užasnim uslovima...

Zvezda nezaboravnih filmova poput Prljavi ples Duh napustila nas je 2009. godine nakon teške borbe sa rakom pankreasa.

O njemu je skoro govorio i glumac Kijanu Rivs, koji je sarađivao sa Patrikom Svejzijem na filmu Pint Break 1991. godine. Kako je kratko rekao:

Najdraža uspomena mi je bila rad sa Patrikom. On je bio pravi džentlmen, profesionalac, filmska zvezda i inspiracija.

Svejzi je decenijama bio pravi miljenik publike, a nedugo nakon što mu je dijagnostikovana bolest njegov brat je bio taj koji je izneo vesti u javnost.

Poslednji dani Patrika Svejzija bili su zaista zastrašujući.

Njegova supruga Lisa Niemi držala ga je poput zatvorenika na njihovom ranču u Los Anđelesu i nije dozvoljavala nikome da dođe u posete. Kako navode mnogi:

Zanemarivala ga je čim njegovog mlađeg brata Dona ne bi zbog posla bilo u gradu. Satima bi bila van kuće, a kad bi se on vratio, pronašao bi Patrika kako leži u fekalijama i urinu. Kad bi se svađali, šamarala ga je i grebala.

Tvrdili su i da je Niemi varala Svejzija i da su pre njegove bolesti imali burnu vezu jer je ona htela da kontroliše svaki aspekt njegovog života.

Glumčevu porodicu je naljutilo i što je Lisa prodavala njegove suvenire s filmskih setova, a jedan od njih je bila i kožna jakna iz Prljavog plesa, koja je na aukciji postigla cenu od skoro 50.000 dolara. Zbog toga se javno oglasila Patrikova nećaka Denijel Svejzi tvrdeći da bi trebalo da te dragocenosti ostanu u porodici i pokrenula je peticiju na internetu, koja je prikupila više od 1.500 potpisa.

Patrik i Lisa nisu imali dece.

Autor: Mondo.rs