Prava dama se postaje na suptilniji način 👸🏻

Brutalna istina nije svojstvena jednoj dami, jer bi ona značila povređivanje drugih. Prevelika agresivnost i direktnost takođe su odlike koje jednu damu ne čine damom.

PORADITE NA SVOM INTELEKTU - U osnovi, jedna dama je svestrana i načitana ličnost, ali nije svako sa fakultetskom diplomom nužno i dama.

BUDITE LJUBAZNI I OBAZRIVI - Prava dama pokazuje pristojnost prema svakom ko joj se nađe na putu, ali uvek vodi računa da to bude osoba koja je njoj prethodno ukazala poštovanje.

OBLAČITE SE S UKUSOM - Jedna dama sebi nikad neće dozvoliti da obuče nešto zbog čega bi se ona lično mogla osećati neprijatno, ali ni nešto što bi ljudima u njenoj okolini moglo stvoriti nelagodnost.

HIGIJENA TREBA DA BUDE VAŠA RUTINA - Čistoća nije važna samo za vaš dobar izgled, već je korisna i za mentalno dzravlje. Sva skupa šminka i lepa garderoba na svetu ne mogu da prikriju trag u vazduhu koji ostavlja loš miris na telu.

BUDITE SUPTILNI - Savremeno društvo nas je naučilo da treba da budemo direktni i iskreni kad god nam se ukaže prilika. Međutim, i prava dama je takva, ali na nešto suptilniji način.

Autor: Redportal.rs

#dama

#devojka

#stil