Ove godine region dobija festival koji će od svog prvog izdanja posetiocima, pored zimskih lepota Jahorine, pružiti puno dobrog sadržaja i odličan provod.

Prvi Jahorina SKI Fest će biti održan od 10. do 12. marta, a posetioce očekuju koncerti najvećih rok zvezda regiona. Prvo veče SKI Festa je rezervisano za koncert legendarnog rokera Dr Neleta Karajlića, a u subotu 11. marta svojom energijom publiku će zagrejati bend Van Gogh, koji je najavio i gosta iznenađenja.

Pored popularnih bendova koji su već decenijama na muzičkoj sceni, priliku da se predstave publici dobiće i lokalni bendovi “Bitanga i prinčevi” i “Neo Stereo”, koji će nastupiti kao predgrupe.

Oba dana vikenda, pored uživanja na snegu i u skijanju, posetioce očekuju i dnevne DJ žurke, igre bez granica, roštilj na terasi hotela Vučko, a u subotu 11. marta književno popodne sa Dr Neletom Karajlićem kada će biti predstavljeni i strip album “Sarajevski atentat” i “Gluvo doba” udruženja Deveta dimenzija.

"Cilj nam je da olimpijsku ljepoticu približimo svima, jer na ovoj planini za svakoga ima mjesta. Nedavno smo na Jahorini organizovali prvi festival zanatskog piva i rock’n’rolla, a sada i ovaj festival koji je definitivno nešto novo i nešto što do sada nije viđeno na Jahorini", rekao je direktor "Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo" Igor Ikonić i dodao: "Nailazimo na pozitivne reakcije kako domaćih tako i stranih turista. To nam definitivno daje podstrek da nastavimo u ovom pravcu, te da sljedeći Jahorina SKI fest bude još sadržajniji, sa više regionalnih, a možda i svjetskih zvijezda iz svijeta muzike, filma i umjetnosti."

Ulaznice za prvi Jahorina SKI Fest još uvek se mogu kupiti online preko sajta www.kupikartu.ba, kao i na prodajnim mestima Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo na Palama i hotelu Vučko na Jahorini.

Jahorina SKI Fest se održava pod pokroviteljstvom "Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo", uz organizacionu pomoć agencije "Travel4Fun".

Autor: Pink.rs

#jahorina

#koncert