Poznata glumica podelila sliku sa nostalgičnim opisom

Serija Seranovi, koja se emitovala od 2001. do 2003. godine, jedna je od nagledanijih u istoriji španske televizije. U Srbiji se ova serija pojavila malo kasnije, ali ništa manju popularnost nisu imali ni kod nas.

Radnje serije se verovatno većina seća - Simpatičan Dijego Serano ženi se sa Lusijom nakon čega nastaje haotičan zaplet jer se Lusija useljava sa njene dve ćerke u kuću u kojoj živi Dijego sa tri sina.

Natalia Sančez koja u seriji glumi Tete, jednu od ćerki, podelila je na Instagramu sliku nekadašnje grupe Santa Husta klan koju je činila mlađa ekipa serije. U svom postu, Natalia je napisala:

Danas sam u kutiji pronašla ovu "relikviju". Ovo su prvi i drugi album Santa Husta Klana, iz 2005. i 2006. godine, za koji smo dobili 2 zlatne ploče (kada su prodati u 50.000 primeraka) i ploču od platine (kada su prodati u 100.000 primeraka), i obuzela me je nostalgija! Proveli smo dve godine na turneji u Španiji i proveli smo se kao deca (jer to i jesmo bili 👶🏻). Nisam mogla, a da se ne prisetim tog neverovatnog osećaja zbog kog sam se osećala živom kada izađem na scenu i predam svoje telo i dušu, te energije koja se stvarala, očekivanja, te nervoze pre nego što izađemo, kao i toliko puno događaja koji su se dogodili na turneji. Ovo podsećanje me je navelo da pomislim na to koliko mi je žao zbog trenutne situacije, kao i zbog zatvorenih dvorana za održavanje koncerata i generalno kako umire magija koja se u njima stvara. I želela bih da vas podsetim da se možemo vratiti u dvorane i uživati u svim koncertima sve dok se pridržavamo sigurnosnih mera sa potpunom mirnoćom. Treba da budemo pažljivi, ali ne i da se plašimo. Zato što je kultura bezbedna i treba upravo nas. Sigurna sam da svi uživate u muzici i emisijama koje vas privlače. VIdećete da sve izgleda drugačije i u boji, ako dopustite da umetnost prođe kroz pore vaše kože. Šaljem vam ogroman poljubac i nadam se vam se svideo moj #TBT.

Njoj su se u prisećanju starih dana pridružila i dva člana nekadašnje grupe: VIktor Elias koji je u seriji glumio GIljea i Adrian Rodrigez koji je tumačio lik Devedeja (DVD).

Natalija se trenutno povukla iz sveta glume i muzike zbog epidemiološke situacije, s obzirom da je skoro dobila drugo dete.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Sánchez (@natasanchezmol)

IZVOR: IG / @natasanchezmol

Ne sećate se pesama? 🧐 Nema problema, ljubitelji ove serije sa našeg portala će vas podsetiti. 😅

IZVOR: YT / GLOBOMEDIA MUSICA

IZVOR: YT / xsantajustaklanx

IZVOR: YT / S.J.K. - Topic

Autor: redportal.rs

#los serrano

#natalia sanchez

#seranovi

#tete