Studija, koja se još uvek nalazi u pripremi za objavu, tvrdi da je otkrila dokaze za ono što smo svi znali odavno 🤭

U urbanoj kulturi univerzalno je prihvaćeno da su muškarci sa preferencijom ka besnim i agresivnim kolima, zapravo samo skloni kompenzovanju drugih "nedostataka". Mnogi se ni ne obaziru na ovaj stereotip, međutim šta ako bi vam rekli da je grupa psihologa ne samo vršila naučno istraživanje, već i uspela da pronađe dokaz da je ova urbana legenda - tačna.

Nova studija, koja je u pripremi za objavu, tvrdi da je otkrila da muškarci opisuju sportka kola mnogo više poželjnijim kada im je "alatka" manja od prosečne. Iako moramo uvek uzimati sa dozom rezerve studije u pripremi, jer nisu još uvek bile stručno evaluirane, svejedno autor nedvosmisleno navodi:

Resultati postavljaju zaista intrigantna pitanja koja će biti relevantna u budućim istraživanjima.

Ako vas je ikada pretekao neko u mega brzim sportskim kolima ili ste videli one koji kruže u kabrioletima iz kojih izbija muzika koja se čuje u prečniku od nekoliko kilometara, vrlo je verovatno da ste bar jednom čuli da je neko dotične osobe okarakterisao kao one sa "malenim penisima".

Da bi uvideli da li postoji ikakva istina u toj tvrdnji, tim pod vođstvom profesora Danijela C. Ričardsona sa UCL odeljenja za eksperimentalnu psihologiju regrutovalo je oko 200 muškaraca starosti između 18 i 74 godine. učesnici su uradili zadatak, za koji im je rečeno da je test njihove sposobnosti da memorišu činjenice dok kupuju različite proizvode.

U svakoj rundi eksperimenata učesnicima je pokazana izjava na ekranu na nekoliko sekundi, nakon čega je usledila slika proizvoda, nekad luksuzni predmeti a nekada svakodnevni proizvodi. Nakon toga upitani su da pomere slejder prema predmetu ili proizvodu koji im se više sviđa. Na kraju, ponovo je im je pokazana originalana izjava, ili pak ista ta izjava sa suptilnom izmenom, gde su upitanu da li je prikazana izjava tačna ili netačna.

Sledeći deo testa je bio zeznut.

Sakopani među gomili pitanja bila su i određena pitanja u vezi prosečne veličine penisa. Ove specifične izjave su uvek sledile slike sportskih automobila. Zapravo, iako su učesnicima te "izjave" predstavljane kao tačne - često su bile daleko od toga.

Da bi pokušali da izmanipulišu učesnikom osećaj samopouzdanja, jednoj grupi je rečeno da je prosečna veličina muškog penisa 18 centimetara, dok je drugima rečeno da je zapravo 10 centimetara. Pravi prosek je negde između. Ideja je bila da će oni muškarci kojima je rečeno da je prosek veći početi da veruju da je njihov penis mali, a sa druge strane suprotno bi se dogodilo onima kojima je rečeno da je prosek manji nego što jeste.

Kada su sastavili analitiku i procesuirali rezultate, tim je otkrio da su muškarci koji su verovali da im je penis manji nego što jeste u odnosu na prosek, daleko više preferirali sportske automobile. Postojao je takođe i multiplikator rezultat u formi godina, tj. što su muškarci stariji verovatnoća korelacije je daleko veća - posebno kod muškaraca preko 30 godina.

S obzirom da studija još nije analizirana od strane drugih relevantnih naučnika, verovatno je još uvek rano za izvlačenje definitivnih zaključaka. Ipak, kako su i sami autori naveli u studiji, rad ipak pruža neoborive posredne dokaze da pretpostavka studije itekako važi za starije muškarce.

Možda postoji nešto specifično što povezuje penise i kola u glavama muškaraca. Ta hipoteza je podržana i rezultatima studije, i može objasniti postojanje šala koje su u direktnoj vezi sa tim. Automobilska industrija teško da će prihvatiti ove rezultate.

Autor: undefined

#Trkačka kola

#UCL

#analiza

#besna kola

#kola

#korelacija

#mali penis

#mali penisi

#muškarci

#penis

#penisi i kola

#podaci

#povezani

#prosečni penis

#psihologija

#small penis energy

#sportska

#stariji

#studija

#veličina polnog organa

#veza

#šale