Do kraja meseca od istog reditelja možete pogledati operetu Žaka Ofenbaha PARISKI ŽIVOT, koja se igra 24. decembra.

Svi ljubitelji divne muzike Franca Lehara, razigranih valcera i numera sa crnogorskim melosom, opet mogu da uživaju u opereti VESELA UDOVICA, koju prvi put igramo u ovoj sezoni u ponedeljak 12. decembra u 19.30 časova. 

Foto: Madlenianum/Zoran Škrbić

Predstava koja razgaljuje srca svih posetilaca željnih dobre zabave, humora i raskošne scenografije i kostima ponovo je na našoj sceni. Miljenik beogradske publike, reditelj Robert Bošković, je na scenu Madlenianuma postavio predstavu koja ostavlja bez daha, znalački je uklopio hor, koji je ujedno i baletski ansambl i napravio razigranu i raskošnu predstavu gde su glumci podjednako dobri pevači, a solisti su sjajni glumci, a u koreografiji Milice Cerović svi su vrhunski igrači!

Foto: Madlenianum/Zoran Škrbić

Dođite da uživate u igri Branislave Podrumac, u naslovnoj ulozi bogate udovice Hane Glavari, oko čijeg srca i bogatstva se lome koplja, pre svega bivšeg verenika Kneza Danila (Vasa Stajkić), ali i francuske gospode Marka Živkovića, Arsenija Tubića i Milana Tubića.

Foto: Madlenianum/Zoran Škrbić

Za bogatsvo je zainteresovana i država Montenegro u čijoj ambasadi se dešava radnja, kojom upravlja nadobudni baron Zeta (Žarko Stepanov), čija mlada žena Valensijen (Mina Gligorić) ne može da odoli čarima francuske gospode, kao ni neke "verne" žene konzula i savetnika ambasade. Agilni pomoćnik barona Zete - Njegoš (Đorđe Stojković) pokušava da spase Hanino bogatstvo, državu od bankrota, a neverne žene od razvoda.

Do kraja meseca od istog reditelja možete pogledati operetu Žaka Ofenbaha PARISKI ŽIVOT, koja se igra 24. decembra.

Autor: Redportal.rs

#Madlenianum

#Madlenijanum

#Vesela udovica