Glumica Nataša Ninković obeležava aktuelnu pozorišnu sezonu ulogama u predstavama Edip i Magbet

BEOGRAD – Glumica Nataša Ninković obeležava aktuelnu pozorišnu sezonu ulogama u predstavama Edip i Magbet, a za Tanjug ističe da pozorište i danas ima moć da leči publiku i glumce.  

- Veliki glumački dar, otvoren um, radoznalost, srčanost, sjajnu energiju, istinoljubivost, pravdoljubivost, perfekcionizam, hrabrost, i visoko postavljene ciljeve. Uz to, ona je jako lepa, ume da voli, da se raduje, od srca. Veliki je posvećenik boginje Talije, mislim da je čak i njena miljenica - ovim rečima je glumica Svetlana Bojković opisala koleginicu Natašu Ninković kada je kao najmladja glumica dobila prestižnu pozorišnu nagradu "Žanka Stokić" 2018. godine.

- Umem takva biti i u privatnom životu, uvek idem do kraja, iskrena, srčana. Posebno tako u početku, kada radim projekat, bez obzira na nedovoljno iskustvo, mene povuče ta energija i onda idem do kraja. Čak umem da budem vrlo naivna u nekim situacijama, jer ne računam na tu zadnju nameru. U startu ne mogu računati na neku zluradost ili negativne emocije - kaže Ninković.

Autor: Tanjug AP

#Glumci

#Nataša Ninković

#pozorište

#pubilka