Olakšajte sebi život 😌

Kada ste student, stalno tražite načine da olakšate svoj život. U moderno doba to uopšte nije teško jer postoje pametni telefoni, tableti, kompjuteri i ostala tehnologija koja omogućava sve ono što generacije pre nas nisu imale.

Jezička aplikacija - Gotovo svaki fakultet zahteva polaganje makar jednog stranog jezika. Neki čak i više od jednog. Zato je odlična ideja da na svom telefonu imate neku od jezičkih aplikacija. To može biti bilo koja koju vi volite i koja vam je najpraktičnija. Najpopularnija je svakako DuoLingo.

IZVOR: TW / @XVIIXIVXVIII

Aplikacija za kretanje autobusa - Možete skinuti aplikaciju koja sadrži rasporede svih gradskih autobusa koji saobraćaju radnim danima i vikednom. Za android je napopularnija aplikacija Kad će mi bus, dok je za IOS dostupna Busplusinfo aplikacija.

Fitnes aplikacija - Ako želite da ostanete zdravi i da izgledate sjajno dok studirate, postoji veoma jednostavan način za to. Skinite neku fitnes aplikaciju i vežbajte svaki dan malo po malo.

Aplikacija za organizaciju grupih radova - Ako idete na na fakultet koji često zahteva pisanje eseja ili seminarskih radova u grupi, onda je aplikacija koja će omogućiti lako i jednostavno komuniciranje među članovima grupe vrlo važna. Preporučujemo Trello. Ovo je aplikacija koja omogućava da organizujete rad upravo onako kako vam odgovara.

Autor: Redportal.rs

#aplikacije

#student

#telefon

#život