Najpopularniji regionalni izvođači rep, trap i drill scene na JEDNOM MESTU 😃

Veliki hip hop spektakl Street Vision, koji će okupiti najveće zvezde regionalne rap, trap, drill scene, biće održan u subotu, 19. novembra u Hali 5 Beogradskog sajma. Tom prilikom zajedno na sceni će se naći izvođači koji važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima i čije pesme ne izlaze iz trendinga – trap senzacija Crni Cerak i Lacku, regionalne legende ovog žanra Fox i Surreal, popularni reper Mili, najtvrđi zagrebački dvojac 30zona, jedan od najpopularnijih sarajevskih repera Cunami, TNG, Micka Lifa, Grca, Desingerica i Pljugica i mnogi drugi. 

Crni Cerak, lokalna trap ekipa, za kratko vreme postala je muzički fenomen. Chicago drill i francuski trap, zamotani u bitove i priče iz kraja, sa mračnim tematikama svakodnevice prešli su put od gradskog asfalta do prvih mesta na trending listama. Nakon revolucije sa singlom CC#1, veliki uspeh i milionske preglede doživeli su sa pesmom CC#2, koju su snimili za seriju Južni vetar, a nakon toga nižu samo hitove, poput Dva telefona sa Coby-jem, CC#3 i mnoge druge. Ovoj popularnoj ekipi na bini se često pridružuje reper i producent Lacku.

Foto: Street Vision/Street Vision

FOTOGRAFIJA: Crni Cerak

Regionalni trap gurui Fox i Surreal, sa brojnim zajedničkim nastupima i hitovima poput Ja sam u gasu i Flex, predstavljaju uigrani tandem i partnere u gasu, a već godinama ne silaze sa trendinga. Surreal je poznat po mega hitovima Hollywood, Hoću s tobom da se smuvam i Seks, zdravlje i pravoslavlje, kao i po poslednjem albumu Svi u kući, dok Fox već godinama dominira scenom uz pesme Par dana, Fuccboi, Influencer, dok skorašnjim singlovima Med i Mleko, TBTB 2 i Nedostaješ najavljuje nastavak legendarnog albuma Trap Guru Trap Boss, koji je napravio revoluciju na sceni. 

Foto: Street vision/Edge

FOTOGRAFIJA: Fox

Foto: Street Vision/Street Vision

FOTOGRAFIJA: Surreal

Popularni reper Mili poslednjih godina izgradio je ime na estradi uz mnoge hitove, poput Grmi, Stracciatella, Lerdi, Havana i Južni vetar gas, koji je snimio sa Coby-jem. Oprobao se i kao glumac u seriji Grupa, dok aktivno učestvuje u produkciji pesama za serijal Južni vetar.

Foto: Street Vision/Street Vision

FOTOGRAFIJA: Mili

30zona su Zagrepčani koji su za nekoliko godina došli do najgledanije regionalne serije i filma Južni vetar, vlastitog albuma i EP-ja, 30 video spotova i milionskih pregleda. Nakon albuma 30 i EP-ja 6, novo izdanje obraća se svim ljubiteljima tvrđeg zvuka. Široj publici 30zona postali su poznati nakon što su njihove pesme Pos’o i Divlja igra postale soundtrack za Južni vetar.

Foto: Street Vision/Street Vision

FOTOGRAFIJA: 30zona

Sarajevski reper Cunami jedan je od lidera novog talasa rap zvuka u regionu, a publika ga poznaje po pesmama Klizim po mahali, Babl gam, Ne pitaj i Svaki dan, a ima i kolaboraciju sa Crnim Cerakom.

Foto: Street Vision/Street Vision

FOTOGRAFIJA: Cunami

Ograničeni kontingent ulaznica za Street Vision muzički spektakl je u prodaji putem Gigs Tix prodajne mreže, po promo ceni od 890dinara za regularne, 1500 dinara za fan pit i 2000 dinara za VIP.

Foto: Street Vision/Street vision

Autor: Redportal.rs

#30zona

#Crni Cerak

#Desingerica

#Fox

#Gigs Tix

#Grca

#Micka Lifa

#Pljugica

#Street vision

#TNG

#Trap

#cunami

#drill

#mili

#muzički festival

#rep

#scena

#spektakl

#street

#surreal