Motivacija je ono što nam često nedostaje

Motivacija je ono što nam često nedostaje. Usled raznih obaveza, teških životnih okolnosti, prekretnica, motivacija nam se polako gubi, a mi upadamo u začarani krug koji može da dovede čak i do depresije.

Ukoliko osetite da vaša motivacija nije na zavidnom nivou i da vam treba nešto što će vas pokrenuti, savetujemo vam da pročitate neku od knjiga koje ćemo vam predložiti u nastavku teksa.

Robin Šarma jedan je od najboljih svetskih pisaca, čak 5 knjiga iz njegovog opusa postale su svetski bestseleri. Jedna od njih jeste Kaluđer koji je prodao svoj ferari kroz koju Robin Šarma govori o životu, odnosno, on nam kroz životnu priču advokata Džulijana Mentlija govori na koji način da uzmemo život u svoje ruke i živimo ga kako zaista želimo. Nakon čitanja ove knjige sigurno ćete početi da razmišljate o važnim životnim odlukama koje ste donosili ili tek treba da donesete. Samim tim, vaša motivacija da nešto nabolje promenite u životu će samo rasti.

Foto: Pixabay.com

Ukoliko vam nedostaje motivacije prilikom obavljanja poslovnih obaveza ili ukoliko imate osećaj da imate premalo vremena da obavite sve što je neophodno, onda će odličan izbor za vas biti knjiga Budni u 5 i vaš je čitav svet kroz koju Šarma govori o važnosti ranog ustajanja i kvalitetu sna. Iako ovako opisana možda ne zvuči svima primamljivo sigurni smo da je nećete ispuštati iz ruku kada dospe kod vas.

Knjiga Ko će suze da briše kad te ne bude više jeste još jedna u nizu knjiga koje će vam podići motivaciju i probuditi volju za boljim, lepšim životom. Kroz nekoliko poučnih priča Šarma će vam ovom knjigom vratiti osmeh na lice i misao da apsolutno možete da postignete sve što želite.

Ukoliko ste pročitali neku od ovih knjiga, podelite sa nama svoje utiske.

Autor: redportal.rs

#citanje

#kaluđer koji je prodao svoj ferari

#knjige

#motivacija

#robin šarma