Vest saopštio lično RAJAN REJNOLDS 😎😎😎

Rajan Rejnolds je pre samo nekoliko sati detonirao pravu filmsku bombu na internetu.😁

Poznati glumac i zvezda ultra uspešne franšize Deadpool je objavio da se vraća na veliko platno niko drugi do VULVERIN koga će ponovo glumiti Hju Džekmen! 🥳 Ulogu će ostvariti u najnovijem trećem delu Deadpool serijala filmova koji izlazi 6. septembra 2024. godine.

Kako je naveo u Instagram videu u svom stilu 😁:

Hej ljudi! Ekstremno nam je žao što smo propustili D23 (Dizni konvencija), ali veoma temeljno radimo na najnovijem Deadpool III filmu i t već dugo vreme.

Dodao je takođe da želi da prvo pojavljivanje Dedpula u full MCU svetu bude specijalno, kao i da želi da ostane veran liku, da pronađe novu dubinu, motivaciju i značenje. 😂

Svaki Deadpool mora da štrči i da se razlikuje od svega drugog. Ovaj ogroman izazov naterao me je da posegnem duboko u sebe i da potražim rešenje. I mogu vam reći da...nisam našao ništa. Da, potpuno je sve prazno. I zastrašujuće. Ali imao sam jednu ideju.

U tom trenu HJU DŽEKMEN prolazi kroz kadar koga Rajan Rejnolds nonšalantno pita da li bi želeo da ponovo glumi Volverina u novom Deadpool filmu. Na šta on nonšalantno odgovara:

Ok može, što da ne.

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ceo video pogledajte i sami 😁:

IZVOR: You Tube / Ryan Reynolds

Autor: redportal.rs

#Deadpool III

#Rajan Rejnolds

#Vulverin

#Wolverine

#deadpool

#dedpul

#film

#hju džekmen

#novi film

#povratak

#repriza uloge

#septembar

#veliko platno