Održava se u subotu, 24. septembra

U subotu, 24. septembra, održava se 2. deo festivala RE:CONNECT u Pančevu, na Tamiškom keju kod Svilare, pod sloganom Umetnost i kultura u službi održivosti 🎶🎬.

Drugi deo Re:connect festivala, u organizaciji kompanije CWP, a uz podršku Grada Pančeva, Turistička organizacije Pančeva i kompanije Pan Energy, donosi uzbudljiv program, koji za cilj ima predstavljanje umetničkih projekata kojima je bitna tema zaštita životne sredine. 

Program je besplatan i počinje u 17 časova.

PROGRAM:

17.00: Mini-bazar, na kojem će lokalna udruženja predstaviti svoje proizvode i inicijative (Udruženja žena Dolovke i Novoseljanke / Boboacele, udruženje građana Panonka, udruženje Na pola puta, Udruženje obolelih od multiple skleroze Pančevo MS, Udruženje žena Glogonjke, Sinhro Hub, MOSSS-Pančevo).

Foto: redportal.rs/Ustupljene fotografije

18.00: FFM podkast uživo sa Dunjom Jovanović, kojoj će u debati na temu mode biti gosti Nenad Radujević, direktor modnog studija Click iz Beograda i Nataša Gligorijević, direktorka Centra za održivi razvoj.

Foto: redportal.rs/Ustupljene fotografije

19.00: Projekcija filma RiverBlue, koji donosi svest o uništavanju nekih od najvitalnijih svetskih reka kroz proizvodnju naše odeće, ali i inspiriše gledaoce i nudi rešenja ka boljoj i čistijoj budućnošču u modnoj industriji.

21.00: koncert pančevačkog benda Buč Kesidi.

Foto: redportal.rs/Ustupljene fotografije

Ulaz za sve programe je besplatan, potrebno je samo da se registrujete pre dolaska na sam festival, putem ovog linka: RE:CONNECT ULAZNICE.

Autor: redportal.rs

#Festival

#Reconnect

#pančevo