Tonči se oprostio od svog saradnika na Instagramu

Porodica Huljić pre nešto manje od dva meseca bila je na sedmom nebu. Hana i Petar postali su roditelji devojčice Albe koja je u njihove živote unela veliku radost i spokoj. Međutim sreća, nažalost, nije dugo trajala.

Tonči Huljić oprostio se na društvenim mrežama od svog prijatelja i saradnika Dušana Vasića koji je stvorio i zvukove za neke od Huljićevih hitova.Dušan je bio i dugogodišnji saradnik Gorana Bregovića.

View this post on Instagram

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

IZVOR: IG / toncihuljic_official

Muzičar Tonči Huljić oprostio se od svog prijatelja Dušana Vasića koji je preminuo pre dva dana. Vasić je za Tončija radio zvukove brojnih Huljićevih hitova, a radio je na pesmama koje je Tonči komponovao za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

Od prijatelja se Tonči oprostio na svojim društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivan opis."Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji... Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama", napisao je Tonči.

Autor: redportal.rs

#Dušan Vasić

#Muzika

#tonči huljić