Pevačica izjavila da u vreme pandemije praktikuje siguran seks

Popularna američka pevačica Majli Sajrus, koja ovih dana promoviše svoj novi album, ponovo je šokirala javnost rekavši da od izbijanja pandemije koronavirusa "ima dosta seksa" koji praktikuje preko aplikacije FaceTime.

Vremena su zanimljiva i predstavljaju izazov po mnogim kriterijumima kada je u pitanju upoznavanje. Koristim dosta FaceTime za seks, jer to najsigurniji način. Neću dobiti kovid - izjavila je Sajrusova u šouu Hauarda Sterna, dodavši da sasvim sigurno neće učiniti ništa neodgovorno prema sebi i drugim ljudima iz njenog okruženja.

Sajrusova je takođe rekla da se ne obazire mnogo na pol partnera kad je seks u pitanju.

Volim ljude, volim onog koga volim. Imala sam seks sa svim polovima i to mi prija. Trenutno mi više odgovara da imam nešto k***a, ali mi je stvarno svejedno - rekla je ona.

Upitana da li je imala nešto sa Duom Lipom, budući da u njihovom zajedničkom spotu za pesmu Prisoner izgleda kao da se nešto desilo i van kamera, Sajrusova je odgovorila da to ipak nije slučaj.

Nisam nikad imala vlažan san sa Duom Lipom, ali ona to projektuje na mene spominjući da je to bilo 'u mom snu'. Nažalost, nisam imala seks sa njom, ali mislim da nisam nikad ni želela da je j****. Mislim da je više poznajem kao prijatelja, tako da ne - zaključila je Majli.

Ipak, Sajrusova je priznala da joj se svidelo da se pravi kao da bi to želela dok su snimali spot, dodajući da je to prosta manipulacija kojom se pop kultura inače služi.

Kako to izgleda seks preko FaceTime-a, priznajemo da ne znamo, ali ako neko želi da proba, nemamo ništa protiv.

IZVOR: YT / Miley Cyrus

Autor: redportal.rs

#Majli Sajrus