Naučno dokazano 😏

Naučnici kažu da na osnovu ove karakteristike možemo da otkrijemo i kakav će neko biti u vezi, koliko je odan ili nestalan.

Plave oči - Statistika kaže da muškarce sa plavim očima žene smatraju najprivlačnijim. Po prirodi su veoma druželjubivi, imaju odličan smisao za humor, zbog čega su rado viđeni u svakom društvu. U odnosu prema suprotnom polu, plavooki muškarci umeju da budu veoma stidljivi, ali samo dok se ne opuste. Kada jednom osete da su na sigurnom terenu, iznenadiće vas njihova otvorenost i pričljivost.

Smeđe oći - Smeđooki muškarci su uglavnom vrlo zatvorene osobe i individualisti. Ne podnose nikakvu vrstu pritiska i uvek nastoje da sve poslove obave sami, bez ičije pomoći. Najčešće imaju veoma uspešnu karijeru. Kad se radi o ljubavi, skloni su kratkim i nekonvencionalnim vezama. Privlači ih svaka vrsta izazova, nestalni su i ne postoji određeni tip žene koja im se dopada.

Foto: Unsplash.com

Zelene oči - Zelene oči su veoma retke, te nije ni čudo što se ljudima sa ovom bojom očiju pripisuju posebni kvaliteti. Stabilni i u isto vreme veoma maštoviti, odlučni, svesni svojih kvaliteta, zelenooki muškarci lako prepoznaju dobru priliku kad im se ukaže. Imaju rešenje za svaki problem i dovoljno stpljenja da se izbore sa njim. Strogi su, ali pravični. Kad se radi o ljubavi, fizički kontakt igra veoma važnu ulogu.

Autor: Redportal.rs

#boja

#karakter

#oci