Ovo je još jedan dokaz da je produkcija televizije Pink i rijalitija Zadruga uradila fantastičan posao izgradivši grad i Belu kuću. 😎💪🏻💖

Iako su mnogi pomislili da je tokom vrelog avgusta čitav kompleks u okviru rijaliti programa Zadruga na zasluženom odmoru do početka nove sezone, prevarili ste se. 👿 Iz produkcije televizije Pink i Zadruge stiže nešto sasvim neočekivano. 😎 Naime, pored toga što se sve priprema za novu veličanstvenu i impozantnu sezonu Zadruge 6, na imanje u Šimanovcima stigla je svetska zvezda.

Foto: Printscreen YouTube/Sam Ryder

Velika britanska zvezda i drugoplasirani na ovogodišnjoj pesmi Evrovizije Sem Rajder odlučio je da snimi spot za pesmu Somebody i to ni manje ni više nego na imanju Velikog šefa.

Spot je moderan uz puno statista, a scene snimane u okviru glamuroznog filmskog studija su na zavidnom produkcijskom nivou.

Foto: Printscreen YouTube/Sam Ryder

Ovo je još jedan dokaz da je produkcija televizije Pink i rijalitija Zadruga uradila fantastičan posao i izgradivši grad i Belu kuću koji, osim što služi za stanovanje rijaliti učesnika, ima mnogo više namena. 😎💪🏻

Rezultat ovog svetskog projekta možete pogledati u nastavku, pa sami prosudite: 🎶🎼

IZVOR: YT / Sam RyderSam Ryder

Autor: redportal.rs

#Bela kuća

#ZADRUGA

#pink

#pop pevač

#sem rajder

#somebody

#spot

#svetske zvezde

#šimanovci