Istina je jedina vodilja za duhove u nama

Kao najavu za predstojeći album Bezumlje i mrak, beogradski bend Vrane kamene predstavio je publici dugo očekivani novi singl. 

Beogradski alternativni garažni rock bend Vrane kamene dobro je poznat domaćim ali i regionalnim ljubiteljima rok zvuka. Učesnici su mnogobrojnih manifestacija i festivala kako zabavnog, tako i humanitarnog karaktera i skoro deceniju već neizostavni su deo domaće rok scene. Ako kojim slučajem niste do sad imali prilike da ih čujete evo upravo sjajnog razloga da to baš sada i učinite.

Pred publikom je sada Bezumlje i mrak, singl koji će se naći na istoimenom albumu čiji se izlazak očekuje tokom leta.  - Istina je jedina vodilja za duhove u nama. Retki se bave njome danas, ljudi su postali bahati, samoživi, a zapravo užasno nesvesni koliko je danas zaista teško naći srodnu dušu ili taj neki komadić mira i sebe. Velika većina su samo kukavice koje beže od odgovornosti ili borbe za nekim ili nečim, a živimo u svetu koji je sve bahatiji i suroviji i greške se skupo plaćaju. Svaki takav njihov gest je zapravo jedna mala smrt nekog divnog bića, jedan vapaj više u ovom sivilu, jedan otkucaj nečijeg srca manje - kaže o singlu Bezumlje I mrak frontmen Vrana kamenih Aleksandar Pejičić: - Ma koliko daleko ili dugo bežali i odbijali da uvidite to, moraćete u jednom trenutku da zateknete sebe istini u oči zagledane i samo na vama je šta činiti dalje po tom pitanju,a velika laž bi bila da pokušate da poreknete sopstvenu odgovornost da nemate ama baš nikakvog udela u svemu što vas okružuje. Želim da shvatite da vam je rešenje nadomak ruke, potrebno je jedino iskreno verovati i usuditi se, a znakovi su svud unaokolo i samo ih je potrebno pratiti. Jedino na taj način može se pobediti svo to bezumlje i mrak koji su danas nažalost svuda oko nas. - zaključuje Pejičić.

Za producentski deo posla odgovoran je Nemanja Popović (Studio Viša klasa) - Veliko hvala dugujemo i Predragu Pejiću (studio Bumerang) koji nam je velika podrška i prijatelj svih ovih godina - dodaje bend. 

- Kakve su to sve istine i duhovi u nama i šta vam valja činiti ostaje vam da čujete dok budete u mislima uzletali s novim muzičkim ostvarenjem Vrana kamenih. - zaključuju iz benda.

Singl Bezumlje i mrak možete poslušati na video-snimku ispod. 👇🏻

IZVOR: YT / Vrane Kamene

Autor: redportal.rs

#Bezumlje i mrak

#Muzika

#Vrane Kamene