BDP: Svet je pozornica, a u decembru čitav svet dolazi na našu scenu!

Predstava Kad su cvetale tikve, rađena po istoimenom romanu Dragoslava Mihailovića, odigraće se onlajn 24. decembra 2020. godine, najavio je Miloš Biković na svom Instagram profilu:

Predstava koja se već sedmu godinu igra ,,na kartu više”... Uživo prenos predstave ,,Kad su cvetale tikve” Dragoslava Mihajlovića održaće se 24.12. u 18.00 (BGD vreme) online karte za prenos predstave možete da kupite preko linka u opisu profila. Zavirite iza zavese...
View this post on Instagram

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

IZVOR: IG / @bikovic

- Kultna predstava Beogradskog dramskog pozorišta Kad su cvetale tikve Dragoslava Mihailovića, u režiji Bobana Skerlića, biće emitovana livestream, putem interneta 24. decembra u 18 časova direktno sa Velike scene Olivera i Rade Marković. Predstava će biti titlovana na ruski i engleski jezik, što je jedinstvena prilika da publika širom sveta pogleda ovu predstavu. Ceo događaj je organizovan u saradnji sa Bokserskim savezom Srbije, Bokserskom federacijom Rusije, produkcijom Arhangel digital i Ticket vision - navodi se na sajtu Beogradskog dramskog pozorišta.

View this post on Instagram

A post shared by Beogradsko dramsko pozoriste (@beogradskodramskopozoriste)

IZVOR: IG / @beogradskodramskopozoriste

Kako da kupite karte, objašnjeno je OVDE.

Autor: redportal.rs

#BDP

#Dragoslav Mihailović

#Kad su cvetale tikve

#miloš biković

#predstava