Sunce u Strelcu donosi sreću 🍀

Ova planetarna dešavanja i vladavina Strelca doneće najbolju sreću za ova 3 horokopska znaka:

OVAN: Posmatrate horizonte života sa više nade

Očekuje vas veliki uspeh tokom vladavine Strelca. Kada Sunce osvetli vašu devetu kuću edukacije, putovanja, spiritualnosti i mogućnosti - bićete isnpirisani da stvarate i iskoristite sjajne prilike za svetlu budućnost. Jupiter u vašoj desetoj kući karijere donosi ostavrenje želja i snova na ovom žuivotnom polju. Ne odlaži planove za sutra, prekosutra, ne razmišljate o juče, već delujete DANAS.

LAV: Slavite svoje pobede

Sijate u sezoni Strelca ispunjeni energijom ljubavi i zahvalnosti. Imate neverovatnu harizmu i širite iskre sreće gde god da se pojavite, Jupiter osvetljava vašu kuću zdravlja, pa je moguće da ćete se osloboditi mnogih loših navika. Preuzmite rizik, izađite iz začaranog kruga rutine isvoje zone komfora - vreme je za velike pobede. Lunarna eklipsa je blizu, a ona vam donosi bolju komunikaciju i jasniju viziju budućnosti.

View this post on Instagram

A post shared by 👑@horoskopskiznak👑 (@horoskopskiznak)

IZVOR: IG / @horoskopskiznak

STRELAC: Novi početak

Dogodiće vam se puno stvari na kojima ćete biti zahvalni. Mnoge želje će vam se ispuniti, a ono što otvara vrata lepim životnim mogućnostima jeste oslobađanje od tereta prošlosti, odnosno od svih stvari koje vam više ne služe. Razvijate se, radite samo ono što vam donosi dobro i najbolje. Vaše strasti se pretvaraju u genijalne ideje. Prelepe stvari su pred vašim horoskopskim znakom.

Autor: Redportal.rs

#Horoskop