Bajaga i instruktori prave onlajn koncert

Momčilo Bajagić, Žika Milenković, Miroslav Cvetković, Saša Lokner, Čeda Macura i Marko Nježić Kića iskoristili su pauzu u nastupima uzrokovanu pandemijom koronavirusa i snimili novi album pod nazivom Ovaj svet se menja, sa čak 9 pesama.

IZVOR: FB / Nikola Rokvic

Na ovom albumu našlo se nekoliko obrada, kao što su hitovi Zdravka Čolića Tvoje oči i Moja draga,  Ja sam se ložio na tebe, koju je Bajaga napisao još kao član Riblje čorbeNi na nebu ni na zemlji - naslovna pesma iz istoimenog filma, tema iz serije Otvorena vrata, kao i Mladost iz predstave Ženidba i udadba, sa izmenjenim tekstom.

Bajaga i instruktori su zvanično najavili svoj onlajn koncert na platformi YouBox koji će se održati 29.11. sa početkom u 20 časova. Repertoar za sada nije poznat, ali se koncertu svakako raduju mnoge generacije, što se vidi po komentarima ispod objave kojom je najavljen nastup. Pevač Nikola Rokvić izgleda da je posebno oduševljen najavljenim događajem i da ne može da dočeka da čuje svoje omiljene pesme.

Foto: Printscreen Instagram/@bajagaiinstruktori

Da biste pratili koncert, prvo morate instalirati aplikaciju YouBox. Ona je dostupna u Guglovoj i Epl prodavnici na vašim uređajima.

Autor: redportal.rs

#Bajaga i Instruktori

#YOUBOX

#onlajn koncert