Od 24. do 26. marta 2022, u Beogradu, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu - Kontakt  konferencija - održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda 🎶🎶🎶.

Posle 2 onlajn izdanja, Kontakt 2022. održaće se uživo. Ova značajna konferencija okuplja profesionalce iz regiona na temu muzičkog biznisa, starih i novih trendova i aktuelnih mogućnosti 😎. Najnovije, 6. izdanje Kontakta obeležiće primeri dobre prakse, inspirativne tribine, kreativni paneli, radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da stvore perspektivno okruženje za sve muzičke profesionalce u regionu, kao i da omoguće fluentnu i konstantnu saradnju stručnjaka iz ove oblasti na našim prostorima.

Foto: Redportal.rs/Kontakt konferencija

Kontakt je deo INES asocijacije (Innovation Network of European Showcases), u okviru ove mreže je 19 evropskih showcase konferencija i festivala, a Kontakt je još 2019.  primljen kao jedini  predstavnik Srbije 😎.

Kontakt 2022. biće podeljen u 3 programske celine:  

📍 tribine i paneli;

📍 izložbe i radionice;

📍 muzički deo programa (koncerti).

Danas je više nego ranije neophodna promocija novih ideja i tendencija, kao i povezivanje profesinalaca iz regiona, tako da će Kontakt i ovoga puta biti održan u pravom trenutku - uoči nastupajuće festivalske sezone.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Kontakt Beograd (@kontakt_beograd)

IZVOR: IG / @kontakt_beograd

Autor: redportal.rs

#CEBEF

#Kontakt konferencija

#beograd